Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag svär att om bomba Ryssland i en halvtimme alla muslimer kommer att dö!" Bild och text 1 timme gammal.


Putin svära kommer att mörda muslimer om bomba Ryssland!

 

OTROLIG reaktion på MR. Vladimir Putin efter Ryssland bombning av ISIS varnade:

"Jag svär om att dem bombarderar Ryssland ..."

Kreml ledare Vladimir Putin utfärdat en stark varning till dem som hotar Ryssland och dess medborgare, i synnerhet ISIS och radikala muslimer. För att bekämpa hotet mycket verklig verkligen etablerade Putin en militär division syftar särskilt terroristgrupper ockuperade i Al-Raqqah, Syrien.

 

 

Terrorister har förklarat staden som huvudstad i Al-Raqqah ISIS ca 5000 medlemmar patrullerar gatorna. Med ett sådant hot så nära den södra gränsen till Ryssland, har Rysslands president reserv 150.000 soldater grad att gå samman för att bekämpa terror jihadister. Efter de brutala och meningslösa attackerna i Frankrike, har Putin och David Cameron föreslog att han är redo att gå samman med väst för att avsluta den islamiska staten terror.

 

"Den senaste tidens tragiska händelser i Frankrike visar att vi bör gå samman för att förhindra terrordåd", säger Putin.

 

 

"Jag svär att om bomba Ryssland i en halvtimme alla muslimer kommer att dö!"




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 625 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-04 20:08



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Dessa krigiska muslimer vilka leva i en annan verklighet avslöjar verkligen hur dumma i huvudet de är,när de retar den farligaste giftormen i ryssland.Anar att isis å alla de andra falangerna sjunger på sista versen,för nu blir de hårdrock med sovjetarmén som orkester.
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP