Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PSYKOLOGISK MARKNADSFÖRINGSPOLITIK

Den massmediala marknadsföringen är likt agnet på kroken för att få den uppmärksamhet producenten anser sin produkt vara betjänt av.

Det gäller då att det finns en lämplig kundkrets,och att produkten motsvarar förväntningarna hos kunden.

Nu finns det ju gott om folk som inte vet riktigt vad de vill ha och behöver,och det är där den psykologiska marknadsföringen har en betydande och avgörande inverkan  om den ska lyckas få några kunder.

Detta gäller politik,religion,mode,teknologi,litteratur,konst,film,musik mm likaväl som en ny modern diagnos marknadsförs av läkemedelsindustri och psykiatriker.

Har man bara en personlighet med eget tycke och smak,så genomskådar man nog det mesta bakom fasaderna.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-14 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP