Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten skriven i visform


Jag Skrev Ett Brev För Vinden

Jag skrev ett brev för vinden
att föra ut
och djupna i fågelsången.
Bortöver havets krusning
bland öars rad
mot kuster med Nordlandsbäring.

Jag skrev till dig på långfärd
att tyda ut
en strof om blå sommarmyter.
Med högröd höst kom svaret:
ett vingesus
och frosten med tankemönster.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-08 22:54



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Så vemodigt längtansvackert
2020-09-12

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert
ja
mycket
2020-08-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP