Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parafras är en personlig omskrivning. Av tex ett citat, en aforism eller annan kort text. Men bara för att du kommit på den själv, den inte behöver handla om just dig själv. En bok är på det viset. Den kan, men behöver inte det.


Dagens parafras 2017 05 18






När jag inte känner för
att vara bland människor,
men befinner mig bland människor,
då känner jag precis hur mycket
jag är bland människor.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2017-05-18 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP