Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Myrbeck i Dala-Demokraten



 

Poeter.se medlemmen Dan Myrbeck, 56 år gammal från Linköping, sänder ofta in och medverkar med sina dikter och texter i flertaket tidningar. I en ny artikel i Dala-Demokratet berättar Dan om sitt skrivande (och gör även fin reklam för poeter.se)

Artikeln i sin helhet går att läsa både i tidningens pappersutgåva men också på webversionen här >>

Läs också Dan Myrbeck på poeter.se >>




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1697 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-05-29 22:14



Bookmark and Share


  aol
Grattis Dan.
2017-10-09

    Dan Myrbeck
TACK!
2017-08-25

  Bibbi VIP
Grattis!
2017-08-19

  Karolina Cerise
Stort grattis dan!
2017-07-27

    ej medlem längre
Applådåska och grattis Dan!!
2017-06-12

  Blått Norrsken VIP
Grattis till dig mästerliga skrivare i allt.
Bra att tidningen tar emot dikter . Mycket fint reportage med dig .
Du är bara så enastående !!!!

2017-06-12

    Dan Myrbeck
* Stort och hjärtligt Tack till alla! *

Det här är min tredje intervju.
2017-06-05

  limerick
Stort grattis till dig och publiceringen av din fina artikel.
2017-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så trevligt att fler kan läsa dina dikter...
2017-05-31

  Mia Popiana
Många STORA STORA grattis till dig!
2017-05-31

  soligajag_1 VIP
Hurra Hurra för Dan Myrbeck !!
Det är verkligen skoj att läsa dina diktverk, satirer!!
Tusenfalt Grattis till dig !!
Kram
2017-05-31

  Eva Helene VIP
Så kul och Grattis Dan!
2017-05-31

  ULJO
Riktigt roligt att ta del av din publicitet. Allt gott till dig
2017-05-30

  ULJO
Riktigt
2017-05-30

  Anya VIP
Kul med uppmärksamhet. Grattis till det! :o)
2017-05-30

    ej medlem längre
Grattis Dan Myrbeck! Trevligt!
2017-05-30

    ej medlem längre
Sänder ofta in, är ett fint inslag i rubrik
texten. I medverkan, står poesin stark.
2017-05-30

    ej medlem längre
Applåder och grattis!
2017-05-30

  Rise Little One
Stort Grattis till Herr Dan Myrbeck!
2017-05-30
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent