Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sådan där text som kan få en att börja utveckla rent filosofiska tankar.


Något litet om förälskelse





Skulle du med robotliknande röst
kunna utbrista till någon
du känner dig bekväm med?

'Jag älskar dig.
Blotta tanken på dig
är som ett skönt bad eller dröm.
Tanken på dig,
själva åsynen av dig
eller att finnas i samma sfär som dig,
gör mig lyrisk.'

Och hur skulle den människan
kunna tänkas reagera, hm?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-02 16:05



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Man får väl göra
så gott man kan
som kvinna och man
och föra fram det
man vill... Sen är det
ju bara att vänta
för grabb som jänta...
2017-06-02

  ULJO
Ska man beskriva sann och äkta kärlek finns det sällan ord som kan göra uttalet rättvist
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP