Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den första trean är Mythos, den andra Logos och den sista Ethos . . .. ... .....


Mythos Logos Ethos

Allting är blott Ingens Ljusa Skugga
Ingen är Själv Helt Lysande Mörk
Någon är både Född & Ofödd

Existensen är Oändligt Ljus
Upphovet är Mörkare än Svart
Människan är både och Här & Nu

Livet är ändå En Fest Yes!
Undrar hur det kommer Sig...
Varför är frågan så ceremoniell?




Övriga genrer av Danser
Läst 170 gånger
Publicerad 2017-07-15 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danser
Danser