Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykoanalys


Genom dig hittar jag mörkret i mig

Ingen vill veta

Ingen vill se

Sanningen

Ljus och mörker

är evigt ihopkopplade

De kan inte leva utan varandra

I ljuset ser du ytan.

Mörkret måste belysas för att
skuggan ska bli synlig.

Jag söker Dig för att spegla mig
Först ser jag ytan sen upptäcker
jag allt som finns i mörkret hos
mig genom dina ord och handlingar

Allt bortträngt visar du mig....Jag lär mig
att ta ansvar och växa genom ditt mörker
som också är mitt mörker.

Vi lär av varandra. Du utmanar min värdegrund
Lär mig om kärleken till kropp och själ!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-18 19:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark sanning ja de måste existera sida vid sida..hur ska man annars kunna skilja på vad som är vad? kram
2017-07-21

    ej medlem längre
dramatiskt värdegrundat viktigt och sant
nära intill mörkret lever ljuset

ljuset befriaren



2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP