Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ropet skalla! Politik, www.partidulnouaromanie.ro.


Allmän mobilisering i hela landet och i diasporan.

 

 

"Rumänien. Vi är Europas fattigaste folk, allt detta eftersom vi drivs  av tjuvar "  

Ungdomar ger blåsa till rumänska politiska klassen.

– En grupp av unga, angelägna om förändring, lansera stora nationella mobilisering verkan av alla rumäner som är trötta på vad som händer i landet och som vill bli av med de nuvarande politikerna.

Trött på leds av korrupta och inkompetenta organisation, så byggdes:

New Rumänien,(Noua Romanie) av fyra rumäner eftersom de verkligen vill ha något nytt, vackert och välmående för alla rumäner.

Alla rumäner modiga och ivriga för förändring är kallade att vara med!

Ungdomsorganisationer etablerade i landet och i diasporan (Storbritannien, Spanien, Italien och Tyskland).#detta är EU arbetar emigranter. Ropet skalla!

Sebastian Popescu ledare tilltalar unga New Rumänien modiga, oavsett var de är idag, att ansluta sig till projektet New Rumänien.

"Den nuvarande politiska klassen är korrupt, inkompetent och Ore formerat, det måste ändras snabbt.

Vi fick Europas dåligaste betyg eftersom vi styrs av tjuvar!

Rumäner, var och en av oss, kan vi ändra det. Vill bara, och sedan och vi. Det är enkelt om du vill ändra. Har lite engagemang.

Därför inbjuder jag dig att komma till PNR laget tillsammans för att bygga en ny Rumänien", sade president PNR Sebastian Popescu.

De är unga, ambitiösa, allvarlig, utan politisk bakgrund och verklig vilja till förändring. Ingen rädsla av nuvarande politiker och böjs på tappert.

De som kom med flera parter, som hålls lokalt och centralt, har ingen plats i New Rumänien. På den officiella webbplatsen för delstaten New Rumänien kan du läsa om politiska program.

Politik, www.partidulnouaromanie.ro.

Sursa: recentnews.ro

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2017-08-11 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP