Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Qatar lämnar inresavisumkrav för medborgare i 80 länder


Qatar Airways Akbar al-Baker.

 http://my-best-shot.blogspot.se/2007/06/akbar-al-baker.html

 

 

 

Den 3 augusti, etablerade Qatar permanent bosatt status i tre kategorier av utlänningar - en första för ett arabiskt land i viken. Kommer att gynnas av denna status barn till mödrar i Qatar och utländska mödrar, utlänningar "har gjort Qatar tjänster" och "det land vars kompetens kan dra nytta".

 https://www.qatarairways.com/en/press-releases/2017/Aug/qatar-waives-entry-visa-requirements-for--citizens-of-80-countri.html

 

Beslut: Rumänien kommer att kunna resa utan visum i det rikaste landet i Mellanöstern, medborgare från 80 länder kan komma in utan visum nu i Qatar meddelade emiratets myndigheter på onsdagen, Reuters.  

Bland dessa länder är Storbritannien, USA, Kanada, Indien, Sydafrika, Seychellerna, Australien och Nya Zeeland, och Rumänien.  Medborgare från 80 länder som vill besöka Qatar inte längre behöva ansöka om visum i förväg, kan komma gratis, bara presentera passet måste vara giltigt fortfarande minst sex månader och en anteckning som bekräftar retur deras land beroende på nationalitet eller ytterligare resorna besökare, kommer de ha rätt att tillbringa totalt 90 dagar i Qatar, med flera poster i en period av 180 dagar eller totalt 30 dagar post multipel på en gång är 30 dagar, kan förlängas för en annan 30. Rumänien tillhör den första kategorin, tillsammans med 32 andra länder.  Hassan Al Ibrahim, ordförande för Qatar Turism Authority, betonade att i tillåta visumfritt inträde för medborgare i 80 länder, är Qatar "den mest öppna landet i regionen". "Vi är glada att bjuda in besökare att upptäcka gästfrihet, kulturarv och nationella skatter", tillade han.  I november 2016 har Qatar infört en transitvisum gratis av passagerare i något land i transit genom emiratet i minst fem timmar kan förbli upp till 96 timmar (fem dagar) och maj 2017 myndigheten för turism och Qatar Airways har + Qatar lanserat ett paket som inkluderar en gratis natt i ett 5 eller 4-stjärnigt hotell i Doha med ett transitvisum.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-13 10:26



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP

Hej ”Y”
Jag tror
att menar med: Qatar Airways från vaga till graven på svenska altso bli en av de. Det är en långvarig välkommande.
Akbar al-Baker på rumänska betyder Andreea al Baker. Det är flicknamn så det förklarar din tolkning:
”först med ordet( baker/biker) som betyder mans första barn när han man förlorat sin oskuld

ordet akbar betyder barnens äldste barn /sista barn
därför ropar muslimer allah akbar när de tänker döda en människa/djur.

Jag tycker att det är underbart om man kan resa till Qatar så vänlig väg;
2017-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP