Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm innerstads Grannsamverkan hopplösa situation!

 

 

 

- Jag mött gubben från balkong lådan,

vid likartad buskiga grinden utanför.

Entré dörren stängdes efter sig ängslig,

 

Min anda började leta ord som efter en pennal dylikt.

Mina ögon fixar upprördheten som genom ”Shisha”.

 

 

– Vad har du varit ?

– Du bara försvann!

bla bla bala...

 

Berätta när vaknar du sade jag ?

Bärätta du först.

 

Han svarade 8 ,

Jag svarade fyra 4,

 

Ser du vi vaknar inte på samma tider!

 Hur så?

 

Ryktesvägen sprider han, saknaden…

På kunglig promenad längs Nya Djurgårdens väg och

klagar på  åldershemasyl dam Lixandra,

 Hon bara går på: jobbar och hoppar.

 

 

 

15-20 sekunder snart efter gör hörna huset, hon författarinna.

En besvärlig situation för alla tre.

 

Ingen önskade ett år just slumpens öde träffas,

alla undviker och störa och vaknar i sär.

där vi stå som i ett normlös underrättelsetjänst och styra på varandra…

 

Jag saknade en

Trevlig att träffas och trevlig att mötas.

 

 

 

Medan höst fåglarna kvittrar livlig...adjö , farväl...

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-14 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP