Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu, ett mångfacetterat Quote.


Dagens Quote från mig

 

 
"Det finns många som dras till elden.
Men lika många som springer ifrån den."
KB
 
Ge gärna Din synpunkt med en kommentar! 
 
Take care KB  



Övriga genrer (Aforism) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-03 16:38



Bookmark and Share


  i af apa
Allt som syns i solen kastar skuggor, myntet har två sidor ... vi precis som kon, har öppningar bak som fram...
2017-09-16

  Bibbi VIP
Det beror väl på vilken sorts eld det gäller.
Den Helige Andes eld som bränner slagg vill och behöver jag ha mycket av.
2017-09-04

  lodjuret/seglare VIP
Om vi i jämförelse vore tio, det vore jämlikt gå på bio, lika olika i tycke och smak, som ett ansikte och en bak, en sorts jämlikhet i status quo, mellan en människa och en ko.
2017-09-03

    ej medlem längre
Utan elden överlever vi inte, men den kan också bränna oss till döds!
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP