Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Ömsesidiga Bojkott. Ungern vs Rumänien, träder i kraft/fredag den 8 september 2017.


Den Ömsesidiga Bojkott Ungern vs Rumänien /08-09-17.

Min kulturel språk Projects på poezi ro. har rött (permanent hänvisning, nekad)och på poeter.se, irrelevant för mig project är avslutad.

Den Ömsesidiga Bojkott. Ungern vs Rumänien, träder i kraft/fredag den 8 september 2017.

Det bröt alla vänliga och politiska förbindelser Ungerns flagga brändes och folk ungerska minoritet motsättningarna är obeskrivliga, liknar förintelser fasoner och förbjudes skriva detaljerad i rumänsk media om det.

Under dessa omständigheter som svensk medborgare har jag inte längre lust på hobbybas, att skriva om den kulturella och politiska världen mellan de två staterna i strid för både territoriella och kulturella intressen! Jag är intresserad av så mycket om faktumet, men det påverkar inte oss längre.

Förtroendet för att de kommer att passa in i EU avbryts, nu kan jag återgå belåten till min film art baspoesi…

Folkets mycket dålig uppförande gör att framtiden är förbjuden för de två länderna utvecklas fredlig.

  • Den ungerska regeringen beslutade att dra tillbaka sitt stöd för Rumäniens anslutning till olika internationella organisationer, bland annat OECD (OECD), hävdade att de rumänska myndigheterna hade beslutat att avbryta undervisning på ungerska i den rumänsk-katolska Comprehensive Scholl i Targu Mures.Han sade att ambassadören rapporterades att utrikesministeriet Ungern är förvånad över att bara en dag efter besöket av utrikesminister och handelsminister Péter Szijjártó s i Bukarest, meddelade de rumänska myndigheterna skulle avbryta katolska  skol i Targu Mures.

 

  • Magyar tillade att omröstningen om Rumänien kommer att rösta den 8 september och att bli antagen till OECD är omröstningen i varje medlemsstat nödvändig.

Inga mera kommentar tack, jag har uppfattad!(kategori interntionell)

  •  

     




    Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
    Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
    Publicerad 2017-09-07 09:08



    Bookmark and Share

      > Nästa text
    < Föregående

    Jeflea Norma, Diana.
    Jeflea Norma, Diana. VIP