Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk Nationell övning i försvar 11-29 / 9/ "Aurora 17" potentiella incidenter att överraska!


"Aurora 17" potentiella incidenter att överraska!

 

 

Gary McKinnon 11-29 / 9 "Aurora 17" incidenter att överraska!

Haker som har brutit NASA-datorer kastar en verbal BOMB /

Amerikaner har rymdfarkoster av krig /

Gary McKinnon tror att han har hittat tillräckligt med bevis /

att säga att amerikanerna har ett hemligt rymdprogram som drivs av marinen,

det vill säga krigsfartyg ... i rymden /

"Vi använde ett program som heter Landsearch, som vi kunde få åtkomst till alla flikar och mappar /

 

"Där hittade jag en Excel-fil med namnet /

„Non-terrestrial officers” "Icke Officiella officerare" (off-site officers) /Icke-markbundna officerare, tjänstemän utanför territoriet.

Den filen innehöll namn och rankningar och materialöverföringar (överföringar) mellan fartyg /

Dessutom började Amerikanska rymdfarkostens namn med U.S.S”/Sovjetunionen /

 

Inga kommentarer tack, jag ser det saknar ett „A” i relevans.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-09 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP