Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Letar du efter en nål i en höstack! Här 267 ord!


Letar du efter nålen i fläktvagnen Aurora.

 

 

http://www.expressen.se/nyheter/3-enkla-punkter-det-har-handlar-aurora-om/ Svenska Svensk Försvaret ska öva sig rädda oss i från interna nationell förtyck i maskopi med härjade banditer från när och fjärran!

Ge oss rätten till levande ”Suveräna” individer ”levande varelse-levande född”.

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2088475

 

  • Kom ihåg observationer i 24 år, skeptisk men var kanske nödvändig!Det var folkets egen kamp i Sverige, om rättvisa. för integritet och suveränitet, i bästa fall med hjälp av medborgargarden som också ofta bedömde rättvisa efter egen pipan. regionalt.”Försvarskapacitet och vi måste ha rätt till det: integritet och suveränitet” sade försvarminister, som vågar sig bli tuffare från och med nu.

 

    • Det handlar om vår integritet om vår suveränitet hävdar morgondagens försvar.
    •  
    • Fienden aska har deponeras i sin egen skorstenfläkt, som ofta lyfts av Don-drön teknik,
  • Ja Absolut!
  • Välkommen försvaret. med alla internationella brigader som vill känna på svenska värkligheten

 

    • Spel till gallerier:
  • Ryssland har åberopats som fiende nr 1 i krigs övnings förhandlingar, indirekt och på att inbjuda och begära, så många gånger av svenska folket, denna gång lättad av försvarets svar.
  • Situationen i Sverige är ohållbart. Därefter. folket är inte dum, Folket är inte räd för ryssen Brigad B, folket är räd inför 50 svensk instans myndigheter, som gör att medborgarana upplever sig i Sverige som partisaner på drift i exil i sitt eget land,    

 

  •  
  • Syfte med övningarna är och kräver många sådana till höjer sig till, sanningens krage.
  • Hur svenska folket ska tro på att brigad A är frälsaren och blir suveräna individer?
  • folket kommer att bli förskräckt av brigad A,
  • Ryssland citerad i nationell övning och målas som potentiell fienden.

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2017-09-10 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP