Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var en gång en kvinna, en man, en korv, en fe och tre önskningar. Sagan finns nog i evinnerliga varianter. Sagan är väl en snäll form av att säga hur det kan gå. 'Vad var det jag sa'?


Dagens 'i största korthet'




Om du inte bara kan få,
vad du pekar på.
Tar du dig 'rätten' då?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-20 09:39



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Javisst - vad var det ja sa?

2017-09-20

  ULJO
Bra tänkt
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP