Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orphans! Vi har över 60.000 föräldralösa små barn i Rumänien

https://www.facebook.com/FolclorRomanescOficial/videos/vb.1676777649292678/1728418484128594/?type=2&theater

 

 

Jag behöver internationellt stöd för att påverka skyddet av över 60 000 små barn, föräldralösa barn i Rumänien,  barn till dem som har lämnat landet och har avlägsnats av förädlarnas rättigheter eller behövande familjer.

Sociala mammor och handledare ersätts endast av en när sju assistenter slutar, och barnen är låsta i institutioner, sämre än under Ceausescus system, eftersom samtycke söks upp i den  fjärde graders släktingar som vanligtvis inte håller med adoption, de har blivit fängslade eller försummade.  

mvh Diana.

 

På eftermiddagen avslöjar Carmen Avram oss två problem i landet!  Rumäniens små barn är förlorade i ett system! Trauma och förnedring! - Vi har över 60.000 föräldralösa barn. Deras öde är som en förbannelse!  Barn lämnas byte till systemet. - Orphans riskerar att bli sexuellt missbrukad och traffickad! Staten hjälper inte dem! Rumänien har föräldralösa att fylla en stad: över 60 tusen.  Övergivna barn och gå in i ett impotent system som inte hjälper dem att leva normalt. Men de förenas med tiotusentals människor som har lämnat systemet och som för det mesta förstöras för livet. Antingen för att de har fysiska eller psykiska sjukdomar. Antingen för att de har trauma på grund av missbruk, inklusive sexuella övergrepp.  Antingen för att de har blivit offer för att leva kötthandlare snabbt. Ironiskt nog var många av dem på väg att hitta normalitet i familjer från utlandet, men staten lät dem inte.  Vem stängde internationella adoptioner med motiveringen att rumänska föräldralösa riskerar att missbrukas och handlas i väst.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-24 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP