Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nordiska motståndrörelsen har inte mycket gemensamt med nazismen dem vill återinföra disciplin och moral i Norden.


NMR inte mycket gemensamt med nazismen dem vill ha disciplin

http://www.expressen.se/gt/fran-vitt-ariskt-motstand-till-nordiska-motstandsrorelsen/

 

 

 

Varje fredag på ett kloster i Grekland heliga nonor lämnar förbannelser på världens översittare.

När jag läser om en händelse bara undrar hur mycket det kostade förböntjänsten?

När ser jag Nordiskafronten kopiera nazist stadgar jag absolut förstår dessa välvårdade unga människor, människor med önska bevara hyggen.

Det är en skam utan like att år 2017 när EU släpptes medelklasresor för bara 10 euro i hela Europa resenärerna kommer och bara skräpar och infekterar hela Norden!

Varför får de inte göra så i deras länder och lägger primitivism på export.

Världssamfundet lede mäniskorna från hela världen i en stor kaus gemensam katastrof, vad gör dem mer en bara krig och missanpassade flyktingar!

Bara ett sånt exempel, jag igår var jag tvungen reda mig be om hjälp till undervärlden och anständighet chef föreståndare som agerade medling av muslims ursprung  för sina stamkunder,  Beteendet på gator och torg.

 

Borde inte svenska poliser ha haft i uppdrag med  kontribuera i att upprätthålla strategiska stor stad platser ostörda av kriminella element?

 

Såldes för mig är absolut ingen förvåning eller frågeteken om en nazist parti tar över hela Europa och Amerika.

Poliser, politiker gör jobb bara allt och bara för pengar grävande journalister, detsamma!

Det enda Nordiskafronten och poeter.se 700 000 medlemar som gör helhjärtad uppoffring utan tar betalt.

Då i min bedömning ser klart vem bry sig med sunt förnuft om Sverige och dess befolkning.

Jag är ledsen men folket suger inte mer på Löfvens Karamellers. I alla fal så stor i tarotkort!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 434 gånger
Publicerad 2017-09-29 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP