Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är som att inte svara då någon säger: 'Du skall då alltid ha sista ordet'. Går det att överhuvud taget skriva till någon om man lovar att inte göra det. Då har brevet väl redan skrivits?


Dagens paradox 2017 10 10





'Jag skall aldrig mer skriva till dig'.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-10 18:10



Bookmark and Share


    Efter10
Haha! Paradoxer är min religion.
2017-10-13

  Algotezza VIP
Det här är ingen kommentar tänkte jag skriva, inspirerad av din text...
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP