Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patetiskt




Jag bygger upp hela min tillvaro & livsglöd på längtan att få träffa dig

Men du känner inte ens mig
du vet inte vad jag vill

Ibland är det bra
för då kan jag inte såra dig

Men ibland är det tungt
att låtsas som att du inte ens existerar i min värd.




Men vet du
jag älskar dig



Det är dig jag drömmer om på natten
det är dig jag vill ha

Om det föralltid var du och jag
då skulle allt vara så bra.




Övriga genrer av Lilja
Läst 614 gånger
Publicerad 2006-05-29 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilja