Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEJ


Jag ÄR ingen jävla viking
vem fan vill vara det?










Jag vill ju bara vara tillräckligt bra för att du ska älska mig.




Övriga genrer av Lilja
Läst 605 gånger
Publicerad 2006-05-29 21:16



Bookmark and Share


  Oskar...
Eh?.. hehe, viking?
Den sista raden har man ju hört ett par gånger här, men jag är också förirrad av vikingen =)
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Lilja