Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höstlikt


Bladet

Ett blad faller tyst i vinden,just då får jag en kyss av dig.Blunda och ta emot en kyss på läpparna. Vi står i en stor lövhög,håller om varandra, i den kalla vinden. Hösten har ändrat sin dräkt,från röd grön till gul. Vinden viskar våra namn,ett löv faller på kinden och blir kysst av dig. Tyst jag ser på dig, och du ser på mig.Löven faller tyst i vinden.




Övriga genrer av nathalie Lundman
Läst 220 gånger
Publicerad 2017-10-28 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nathalie Lundman
nathalie Lundman