Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snyft

Om dem som tjänar mycket pengar här i landet är det verkligt synd.
De får ju inte ut något av sitt idoga skattebetalande.
Eller hur.
Så det är tur att vissa paradis fortfarande existerar här på jorden.
Någonstans måste man ju för faen kunna få gömma sina surt förvärvade miljarder.
Eller hur.
Stackars människor.

Eller vad säger du, du, som alltid har flera dagar kvar på månaden, när pengarna tagit slut.
Visst tycker du också att det är synd om miljardärer.
Stackars satar.
Snyft.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-06 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP