Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metamorphosis I

 

 

 

Varje metamorfos, varje bestående helande börjar från ditt innersta rum (din ande) - Beroende av människor ger bara ytterligare besvikelser och sår.

 




Övriga genrer (Aforism) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-13 21:55

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välpacketerad visdom! Varje förändring börjar i det inre hos en själv. Det finns ingen annan väg att gå. Beroende nej, men behöver andra människor gör alla. Vi är trots allt flockdjur. Besvikelser och sår kan man inte skydda sig mot ändå.
2017-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP