Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum är du.

 

 

 

Du är Universum, älska livet som flödar genom dig och ljuset som vibrerar och pulserar i varje fiber av din kroppsliga sfär, liksom i alla fasta eller likvida former som fyller din inre och yttre rymd med glädjen av att andas medvetenhet!

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-11-18 07:08

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text att bära med sig i vardagen!
2017-11-19

  i af apa
Tack!! Why not?!! Då vi ändå är här
..
2017-11-18

  Anya VIP
Tar till mig av dina ord. Vill andas medvetenhet. Jaa jag är ju också en del av universum...har inte tänkt så. Du öppnar dörrar.
2017-11-18

  henke_r
Dina ord får oss att älska oss själva, att inse hur unik den kosmiska sammansättningen är. Tack för ett vackert stycke!
2017-11-18

    ej medlem längre
Här finns djup i tanke och känsla, sfärer som fylls av ljus och kärlek. En härligt stärkande, livgivande, poetiskt formulerad aforism!
2017-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP