Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism - tankar

Att tänka stort och tänka rätt är inte så lätt
men viktigast är att låta tankarna flyga fritt




Övriga genrer (Aforism) av Annaemi VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-18 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP