Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa slags profiler

vissa slags profiler har det inte så lätt i dessa metoodagar
när de till sin bestörtning upptäcker att de bäddat sina sängar med solkiga lakan
och att de därutöver - hur det nu gick till! - placerat själva sängarna i därför högst olämpliga lokaler
som normalt befolkas av helt andra djur




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-24 11:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
http://annhelenarudberg2.blogspot.se/2017/11/jean-claude-arnault-ar-mannen-som.html

C'est la verité.

Det var Jean Claude Arnault, alltså inte ens medlem i akademien.

2017-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Var det Horace Engdahl?
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP