Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

564.Du...

... skriver ivrigt
jag svarar flitigt...

Tiden i
"Yes...the recess in a traffic light zone!"
ett brev!

Förlåt att jag svarar försent!
Svara när Du vill!

Okey!jag ska svara efter ett år
eller mer...om det inte spelar någon roll...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-02 09:12



Bookmark and Share


  petter rost
En hård nöt du här knäcker, faktiskt en moralfilosofisk knut! Jag tänker på de tre avslutande raderna – att ett uttryck för att inte vilja sätta press på någon att svara meddetsamma kan tolkas som ett bristande intresse för svaret.
Den negativa tolkningen är ju fullt möjlig – men inte nödvändig. Ett svar som dröjer kan vara väl så efterlängtat, betydelsefullt och välkommet när det kommer. För att veta måste vi se sammanhanget, historien och helst – om det handlar om två personer – relationen dem emellan.
Det är inte första gången du reser en etisk fråga av detta slag i din poesi – jag önskar du fortsätter så, de är viktiga.
2017-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP