Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Screenfulness

En människa som är en svuren fiende till Fart och Onödvändighetskonsumtion och som dessutom vägrar vara ständigt uppkopplad till lurar och skärmar och som därutöver vägrar låta sig vårdas av robotar
en sådan människa är en uppenbar fara för hela samhällets fortbestånd. Han är en säkerhetsrisk.

"Dör han inte med det snaraste bör han spärras in som otillräknelig på något hospital."
Sådant och annat kan man läsa på sociala medier under
#Fuck off senior.

- Häkta honom. Slå honom i bojor.
- Tysta honom.
- Döm honom för samhällsfarlig verksamhet.
- Ge honom en förmyndare.
- Låt honm råka ut för en olycka.
- Blir vi aldrig av med fyrtiotalisterna.
- Gräv ner köttberget i jorden och täck över platsen med betong,

Ett nyskrivet partiprogram, som just publicerats inför höstens riksdagsval, avslutas med de visionära orden:

"Ingenting får hindra färden mot det skärmfulla samhället.
I det skall allting nå sin fullbordan i sublim omänsklighet.
Halleluja - in the name of the gate Google."




Övriga genrer (Satir) av Ingmar Hård VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-13 08:28



Bookmark and Share


  objekt3
jag läste om den empatiska A.In i ett nummer av sjukvårdens branschtidning

osäker på om det var en metafor för sjuksköterskor ...
2018-01-13

  Öknens Ros VIP
Är detta verkligen på riktigt? :-/
2018-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP