Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sanning med konsekvens

Sanningen är inte relativ. 

Försök köra i fel fil mot mötande trafik 

bara för att Du vill!

Och att DIN sanning säger 

att Du får göra så! 

Den konsekvens som detta får

kan bli katastrofalt! Både för Dig 

och den mötande trafiken. Eller?

 

Jesus sa att Han är Vägen Sanningen och livet.

Och att INGEN kommer till Fadern utom genom Honom.

 

Länken nedan leder till en Video som handlar

om en man som verkligen testat ALLT! 

Tills en dag Då han fann Sanningen och Sannigen fann

honom.. 

Se den och ta till Dig budskapet! Och var välsignad 

i Jesu namn! 

Med vänlig hälsning, Karl-Bo 

 

https://youtu.be/JKQzlManKYU




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-19 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja så är det! Sanningen kan vi inte välja, det finns en sanning som är grunden för allt, Jesus.
2018-01-20

  Larz Gustafsson VIP
The wildcat har helt missuppfattat budskapet.
2018-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Förträffligt!
Bravo, Lundstedt!

Det finns en absolut sanning.
2018-01-19

  morgonstjärna VIP
klok kommentar
sanning är relativ
min sanning är min
och din är din
pga ryggsäcken

och trafiken påverkar ryggsäcken :)



2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP