Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ibland tar fantasins irrfärder vägar du inte ens skulle drömma om att hitta på kirurgins vis. Från 2012.


Dagens förklarade ord - snödriva



Snödriva
-
Vara driven nog
att i för snöd vinnings skull,
vilja ha 'betalt för gammal ost'.

Eller.

Tycka om flingor om vintern utomhus
tillräckligt mycket för att riva
någons av packad snö byggda gömsle.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-04 22:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den väl packade snön, eller den väl packade människan, som firar jul redan i början av december?
2018-09-05

  Fulbergarn
tre mån kvar
sen är den här
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP