Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan man vet något

Innan man vet något är man tvärsäker
när kunskapen ökar börjar man bli osäker
När man kan något inser man hur lite man vet




Övriga genrer av Kungskobran VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-31 08:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så sant skrivet!
I visdomen bor
även tvivlet!
:}

2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP