Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istid

Snön som nästan smälte frös till hårda vallar och is på trottoarer och gator
Rör mig försiktigt hasar i bland instället för att gå
Ungarna springer obehindrat, halkan bekommer dom ingenting
Längtar efter våren då man kan röra sig obehindrat




Övriga genrer av Kungskobran VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-01 17:19



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Du fångar den kalla vinterns vedermödor så bra. Våren känns efterlängtad.
2018-02-05

  Salvation Pepper
Ja, den förrädiska isen på trottoaren, som knappt syns.
2018-02-02

  Fulbergarn
ja nog gör man det
2018-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Väntans och längtans tider, ja!
2018-02-01

  morgonstjärna VIP
det gör varenda en nu
snö och tö blir istid

att gå med broddar eller andra lämpliga skor så kontakten med jorden blir den rätta.

2018-02-01

    ej medlem längre
jo, rent fysiskt ja...
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP