Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du undrar vad mitt namn står för.


Convolvulus

Convolvulus C. tricolor (blåvinda)
En planta med trattformiga blommor, som slår ut på morgonen men endast håller en dag.
Liknar \"blomman för dagen\".




Övriga genrer av Convolvulus
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-06-04 12:52



Bookmark and Share


    _19900228
jag ber om ursäkt för den föregående kommentaren, hopplösa jag.
2007-02-02

    _19900228
vad är tarmvred?
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Convolvulus
Convolvulus