Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som alla andra

Jag ställer mig i ljuset, ingen ser mig
Jag lägger mig på marken, alla trampar på mig
Jag skriker ut av förtvivlan, \"vännerna\" låtsas inte om mig
Jag tystnar, är en i mängden
Låtsas vara som alla andra
Hur ska jag bryta mig ur?
Min närmsta \"vän\", räcker mig handen och drar upp mig på fötter
-Skäm inte ut oss sådär igen, ryter hon mumlande till mig
Jag stänger munnen, och öppnar den aldrig igen




Övriga genrer av Convolvulus
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-06-04 13:13



Bookmark and Share


  Nattis83
Vackert! Och sorgligt! På samma gång.
2006-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Convolvulus
Convolvulus