Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur skulle det vara - eller Rusta II

Hur skulle det vara om man införde en lag som tvingade alla som investerade i ett Krigsbolag att först praktisera på allvar i en skyttegrav.

Ingen skulle heller - enligt samma lag - utan särskild och likställd kompetens tillåtas ha säte och stämma i styrelse hos annat Krigsutrustningsföretag.

Det är ju ändå så att när pengar tillåts att helt krasst bytas mot ett visst antal lik - då går Skam redan sedan länge på torra land och det vore på tiden att lagstiftningsvägen kunna få stopp på den fan.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2018-03-03 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP