Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsstilsstrimmor

Livsstilsstrimmorna
präntar in sitt nätverksmönster på himmelskupan över oss.
Fartavgaserna silar märkbart solinstrålningen.
Det märker vi, när vi sitter ute i den första molnfria vackra vårvinterdagen.

"De betalar inte för sig, människorna däruppe, stressfolket! muttrar jag. "Flyget står inte för sina egna miljökostnader!"

"Nej," säger min hustru. "Ingen vill ändra sin livsstil. Och just nu räknar jag spåren efter minst tio olika flygplansräder, som samtidigt syns i skyn."
"Och vi lär väl knappast få se någon förändring i systemet heller under vår livstid", tillägger hon.
"Det finns ju dom som tjänar stora pengar på himmelsgraffitin. Och sådana figurer är farliga att utmana. Man riskerar att giftmördas för mindre".




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-16 22:26



Bookmark and Share


  Piann VIP
Så mitt i prick!
Har tänkt så många gånger.
2018-03-18

    Sefarge VIP
Det lilla mänskliga
I det stora kommersiella
Finklok skaldekonst!
:}
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP