Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingshat

Främlingshat är en märklig företeelse.

Hur kan vi hata den vi inte känner? Om vi inte har kontakt, så kan ju hatet inte handla om främlingen, utan om oss själva.

Varför hatar vi oss själva?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-25 09:03



Bookmark and Share


  Vind
Insiktfullt!
2018-03-27

  Kungskobran VIP
Inskränkheten är människans värsta fiende

Fint formulerat av dig
2018-03-27

  Annie b'larsson VIP
Väldigt bra om främlingshatet Hat bottnar alltid i självförakt.
2018-03-25

  Gunnar Hilén VIP
vi vet inte; isf hade vi kunnat vara snälla
2018-03-25

    Mim
Bra!
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP