Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har fått en genial idé

Jag har fått en genial idé. Jag avser satsa mitt fadersarv i en måhända skumraskig verksamhet.

"Mobila Sandlådor och Ankdammar levereras diskret per helikopter varhelst i världen där behov därav uppstår".

"Specifikationer:

Sandlådorna
utrustas med valfri typ av sand.
För internationellt uppburna presidenter rekommenderar vi en specialtillverkad låda fylld med krutindränkta guldkorn. Det ger liksom klass och en exklusiv spänning.

För lite mer modesta behov - tillexempel för svenska politiker - har vi en i svenskt virke tillverkad låda, som vi fyller med flyktsand.

På Ankdammsfronten
har vi just tagit fram en sektvariant. Den rekommenderas varmt.
Den levereras flygande som swimmingpool med kantplats för aderton personer.
Tillbehör i form av olikfägade uppblåsbara små plastankor, liksom drinkglas, ingår".




Övriga genrer (Satir) av Ingmar Hård VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-11 18:37



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bra skärpa
2018-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP