Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tingsrätten

Ett problem på sajten är kränkande texter. Brott bör utredas av rättsväsendet. Är involvering av tingsrätten en väg att få slut på kränkningar?

Texter kan anmälas på sajten. Jag vill undersöka med mer juridiskt kunniga. Är polisanmälan vid kränkningar en bättre väg än anmälan till sajtens administratörer?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-28 11:45



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Tveksamt. Polisanmälningar läggs ofta ned eller är oprioriterade. "Brottet" är för litet. Anser jag, som har erfarenhet. Då gällde det värre kränkningar. Bäst tror jag är att de människor här som kränker andra stängs av. Vet att det har hänt i flera fall.
2018-04-28

  Fulbergarn
Vet ej! Men några får problem på poeter vilket är tragiskt
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP