Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat - HÄNG MED MIG!



håller den i handen
håller den i min hands kupade mörker
blåser in syre så den inte kvävs
av den kärlekslöshet som härskar på vår jord
det är enbart dina ord
som får kärleken att leva


HÄNG MED MIG

Jag skriver på poeter.se under namnet the wildcat. jag blev publicerad 2016 i deras antologi med ”Brevet”. Jag skriver om allt möjligt dagsaktuella händelser, politik, poesi, lyrik och prosastycken . Jag skriver ofta utifrån känslan således centrallyrik.

Eftersom många texter är viktiga och borde få chans spridas i stugorna önskar jag mig flera läsare. Och har påbörjat det i mitt närområde. Det som behöver belysas mer är det som handlar om utanförskap och orättvisor i samhället.

Har lärt mig under den tid jag varit skribent på poeter.se och läst och kommunicerat med människor där sedan 2014 att det finns så många som behandlas orättvist både av anhöriga och samhälle. Jag försöker skriva för de som behöver bli sedda och FÅ RÄTTVISA !!

Jag har gett ut ett dikthäfte "Älskade katter" till förmån för katthemmet enda syftet är att människor läser. Det bästa hade varit att om de som har möjlighet öppnar eget konto på poeter.se och läser kommenterar det jag skriver.
Kränkande tillmälen avlägsnar jag :)

Varför görs inget I det här i forumet tänker ni? Jo, eftersom jag blivit persona non grata och inte lyder "cirkusdirektörens piska" så har jag inte så många vänner. Det viktigaste för mig är att skriva och sprida information om hur det kan gå till i samhällsdebatten, då en enda vilja får styra i ett forum, där det egentligen ska vara yttrandefrihet (vilken är lagstadgad).
Det kan förekomma nätmobbning på ett forum som detta. Det är i och för sig inget ovanligt. Det förekommer överallt i samhället. Tänk # MeeToo. Som kvinna är jag extra utsatt för manlig pennalism, som ser kvinnor som måltavla för underbälteskulturen. Även om inget intresse finns då hjärtat redan är upptaget.

Jag har anammat Feministiskt initiativ som grundplåt:
förnya politiken MED KÄRLEK SOM DRIVKRAFT

Varför har jag engagerat mig? Jo den älskade mannen har drabbast hårt av samhällets orättvisor. LÄS : Varför? (då familjen blir vår fiende) Ett brev från en själ. Skamvrån. Dagens väder? Vad är meningen? Vad är normalitet? Positivt besked? Orättvisor...



Det är ju så i krig och andra konflikter som uppstår mellan människor oavsett det är i stora grupper eller små får det inte sluta som ett krig. Det leder enbart till förlorare och ger sår i kropp och sinne.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av morgonstjärna VIP
Läst 791 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-28 18:09



Bookmark and Share


    glasa VIP

åååh, en

SJÖDRAKE

den låter inte vem som helst
att få
hålla den

i sina händer

2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP