Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tolkning/översättning av Bob Dylans sång "One To Many Mornings".


Tusen Mil Att Gå

Ner på gatan skäller hundar
Och dagen andas ut
Men när ljuset börjar falna
Då tar skallen långsamt slut
Mina tankar mal i sinnet
Medan himlen färgas blå
Jag har ännu många dagar
Och tusen mil att gå

Vid dörrens smala vägskäl
Står jag vilsen trött och matt
Och jag ser tillbaks mot rummet
Där vi sovit denna natt
Men jag vänder åter blicken
Mot gatan asfaltsgrå
Jag har ännu många dagar
Och tusen mil att gå

En rastlös hungrig känsla
Skaver i min själ
När allt som jag kan säga
Kan du säga lika väl
Det du känner kan va rätt
Och det jag känner - likaså
Vi har båda många dagar
Och tusen mil att gå

Copyright © 2018 Göran Gustafsson. All rights reserved
Engelsk originaltext: Bob Dylan - 1964




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Göran Gustafsson VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-28 18:19



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Vilken fin översättning.
2018-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Göran Gustafsson
Göran Gustafsson VIP