Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade den på snyggast, tro ja det va? Men den är så jävla sann!


SANT!

Snacka inte om mig, innan ni lärt känna mig. Ryckten, hur mycket sanning ligger i dom? Jag bryr mig inte vad du tycker om mig, hata mig om du vill... Det berör inte mig det minsta, jag hatar dig med. Detta är en påminelse till dig och du vet oxå om konsekvenserna..




Övriga genrer av P3tr@
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-06-07 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P3tr@
P3tr@