Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20170113


januarimåne 2017 alltid lika aktuell



Nattvandraren suckar och kramar ömt
aftonstjärnan när han läser gårdagens nyheter

- Obama höll sitt avskedstal

" Jag ber er tro, inte på min förmåga
att genomföra förändringar,
utan på er egen"

- Trump en var upprörd över de falska nyheter
som spritts om Rysslands inblandning
i presidentvalet

- Breivik vill nazistdejta, han vill sprida sin
ideologi genom kontaktannonser

Bland de två bottennappen strålar Obamas
avskedstal med sin lysande uppmaning
den är en oerhört viktig för oss - lev den

Tro - hopp och vilja förändrar världen
annars tar de destruktiva krafterna över




Övriga genrer (Essä/Recension) av morgonstjärna VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2018-05-11 18:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Har alltid varit likadan kram
2022-07-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP