Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagstankar 2018 05 13 1


Vilodagen

Att i stillhet tänka på mina tankar är söndagens vilojobb.

Vad menar vi med vilodagen? Är det söndagen enligt almanackan? Helgen ringer enligt kyrkans tradition in klockan sex på lördagkvällen. Är vilodagen de 24 timmarna efter inringningen? Kan vi fritt välja det dygn då vi vilar?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-13 08:38



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Vilodagen är ju ett bibliskt begrepp. I dagens värld med skiftesarbete och 24/7-service blir det väl lite ett annat. Jobbstyrda dygn kan väl inte kallas frihet?
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP