Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ondskans knog

"ondska är att börja på botten och arbeta sig neråt"





Övriga genrer (Aforism) av Poeten Salvador VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-14 07:00



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Strålande !
2018-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2018-05-14

  Viksten
Hur djupt kan en människa nå
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP