Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

605. WE've GOT THE SHOT!

på "rosa kullarna"
"YOU WILL SPEAK WHEN I'm DONE!"
_Klenod_

i fartygets segel...Kvintessensen!
kastar en skugga
"WE've GOT THE SHOT!"
dagens fälla för "räven" ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-15 09:11



Bookmark and Share


  petter rost
Jag fastnar på de "rosa kullarna", jag fastnar i fartygets segel, jag fastnar i rävens fälla för i dag – jag fastnar i DETTA kvinnliga... men räven är, förståss, listigare än vad jag är!
Mycket fysisk poesi – och bilden till är magnifik, vilken tavla!
2018-05-15

  Larz Gustafsson VIP
"We've got the beat" (The Go-Go's)
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP