Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

608.YOU NEVER CAN WIN WHEN YOU ARE DIRTY!

såg DIG...perrongen...ett tåg...blicken gled och
...?! LORD!...PRAY WITH ME!...

DIN uppmärksamma hand kastade tröttsamt
en vågig hårlock från pannan i den andra handen mobil
fokuserande blick på ditt nedåtböjda ansikte iakttar
DET GLOBALA FÖNSTRET...
där jag lämnade DIG så grymt men DU var inte heller
så mjuk mot mig

i denna onda stund öppnades ögonen och det fanns
inte mer kraft att stå emot kontroversen i mig själv
riva mitt hjärta hängde jag upp mig på en rostig tanke
att DIN KÄRLEK är farlig för mig och som en misshandlad
hund med svansen mellan benen kröp jag lågmäld in
i hundkojan...

OH,VILKA UBÅTANDE NÄTTER DÖK I MIG!

vadå nätter när de kolsyrade dagarna knuffade ut mig
deras flackande " ljus tal " brände starkare än kokande lava
och djupt lidande gick jag till den krökta HIMLEN och där
väntade jag på DIG IGEN för att överklaga sin rätt att inte
binda mig längre och hålla bort från ...

YOU NEVER CAN WIN WHEN YOU ARE DIRTY!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-01 22:30



Bookmark and Share


  petter rost
Mäktig, märklig text... vilka ord och ordsammanställningar, ett sant Lollittapoem!

"OH,VILKA UBÅTANDE NÄTTER DÖK I MIG!"
– där, i ubåtande nätter, drunknar jag sanslös...
2018-06-01

  Landsfiskalen
It was not me!
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP