Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skymningen

i skymningen
uppfattade han en obestämd närvaro

"lite märkligt" tänkte han - för han väntade inget besök

men likväl
hörde han liksom en harkling ett brusande
som årors knirk
... "här en bit upp på torra land"...

"är någon där?" sa han halvhögt
medan mörkret sakta tilltog

"är någon där..."




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-12 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP