Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

611.THE INDIVIDUAL`s DECADENCE IS SO CLEAR !

Efter lång vinter vill storstadsborna inklusive alla djur,
känna på naturens grönska.Däremot växer DEN med
stor möda,pga befolkningsökning,ringa nederbörd och
orättvis behandling.Men ändå lagom till midsommar.

MEN titta er bara omkring ! Två veckor före midsommar
HAR de REDAN KLIPPT ALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DJUREN behöver grönskan mest.Var ska DE
gömma sig nu när de fått ungar!?

De skövlar,NEJ!,drar ut DEN GRÖNA FLORAN ända ned
till rötterna,även där det inte åker bilar,går inga
fotgängare,inte äns golfspelare håller till där.

Slagna,förstörda gulbruna stjälkar ligger på livlöst
jordstoft likt sandöknen...men skillnaden är att det
är naturligt för heta länder,men dessa innovationer
är främmande för NORRA EUROPA...

Upplysning hjälper inte dem som ger ordern,
"Gör ditt jobb_ UTAN ATT TÄNKA _då får du din lön!"

Indikerar detta inte ett symtom ?
"THE INDIVIDUAL`s DECADENCE IS SO CLEAR!"

RESUME:

OBLIGATORISK STÄMPEL I PASSET
på alla kontinenter NATURENS FLORA
AVSEDD INTE BARA FÖR gräsklippare!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-16 09:53



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
WOW!! I love this. Jag kunde inte sagt det bättre själv. Det här, denna Sanning, kunde bara du ha skrivit. "Individens dekadens". Det kommer en hämnd en dag. Varje litet bi, varje litet grässtrå, varje litet blomblad. Sannerligen. Well spoken!
2018-06-17

  petter rost
Älskad ilska! Och RESUMÉn borde inte bara stå i alla pass, den borde vara uppsatt överallt där det - fortfarande - finns grönska. Och ovanför dörrarna in till alla mer eller mindre hemliga rum där beslut fattas om att skövla regnskogarna, jordens lungor!!! Och vid alla monokulturella jätteodlingar som trängt undan humlor och bin – och under tiden, läs Dave Goulson's "Galen i humlor", en injektion av liv!
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP